Az élet és az igazság nevében.

“Ahol a becsület véget ér, ott kezdődik a politika.”

Gondolná valaki, hogy a politika szó szolgálatot jelent? Kevés olyan politikus van ma Magyarországon, akire ha ránézünk, vagy beszélni halljuk, akkor ne kérdőjeleznénk meg a szavahihetőségét..

Manapság a politika pusztán pártok versengése, mocskolódása, versenyfutás a hatalomért. Hol tele plakátolják az országot, hol nemzeti konzultáció néven próbálnak megszólítani minket. A csapból is a mocskolódás, a korrupció, a valós problémák elhanyagolása folyik.Nem hiába fordul el egyre több ember a politikától, a fent említettek alapján, a politika szó szolgálatot jelent…Ez a nép olyan hatalmat adott a szolgálatnak, hogy az visszaél vele. A választók, az emberek kezében van az a fegyver ami a politikát vissza terelheti a “szolgálat” medrébe. 

A Magyar Igazság és Élet pártjának az egyik legfontosabb feladata, azon kívül, hogy vissza kell térnie a “politikai elit”-be, hogy az embereknek vissza adja a politikába vetett hitét. Tettekkel, és nem ígéretekkel, nem szavakkal bizonyítani, hogy létezik még tisztesség és becsület a politika világában is. Megteremteni a rendet, és a tisztesség útján elhozni a Szebb Jövőt! Ez csak úgy érhető el, ha összefogunk, ha Mi irányítjuk a politikát, és nem az minket. 
Beszélni kell: -A külföldre menekült Magyarokról -Az egészségügy állapotáról -Az oktatás gyakorlatiasabbá tételéről( a jelenlegi oktatási rendszer, teljesen kiöli a gyerekekből a lelkesedést, az érdeklődést) -A foglalkoztatás politikáról -A magyarországi minimálbérek mértékéről -A nyugdíjasok hétköznapjairól -A férfiak 40 év munkaviszony után történő nyugdíjazásáról -Végül de nem utolsó sorban a közbiztonságról…hogy végre közbiztonság, és ne közbizonytalanság lehessen. Végre béke, és békés egymás mellett élés lehessen.

Isten Áldja Magyarországot!
A Miép feltámad!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!